• aleksandar-kosina-studio-profesional
  • aleksandar-vujkov-mali-liman
  • anica-stanic-sah
  • branislav-popkonstantinovic-casovnik
  • igor-kekeljevic-lady-godiva
  • ivica-nikolic-brod
  • ivica-nikolic-stamparska-masina
  • kristina-nikolic-profesor-max
  • nenad-poznanovic-gratska-kuca
  • zorica-raus-ucionica

Arhitekturijada2019

 

Drage kolege,

Na poziv Departmana za arhitekturu i urbanizam, pristali smo da ove godine učestvujemo u studentskom projektu pod nazivom "Arhitekturijada2019". Ovogodišnja Arhitekturijada se održava na Adi Bojani u Crnoj Gori od 8.5-12.5. U sklopu putovanja, organizovana su razna takmičenja u sportu i nauci, takodje za studente su spremne razne vrste zabavnog programa. U nadi da će se što više studenata odazvati na događaj za više informacija možete se raspitati u prostorijama Saveza studenata svakim radnim danom od 10h do 14h. Ili možete da kontaktirate kolegu Stefana Pejića sa Arhitekture

 

+381605660089

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Arhitekturijada2019

Opširnije...

Prvi master inženjer računarske grafike na Fakultetu tehničkih nauka

 

Ivana Vasiljević je prvi master inženjer računarske grafike na Fakultetu tehničkih nauka.

 

Opširnije...

Showreel 2017

Članak u časopisu Svet Kompjutera

Dragi studenti,

u oktobarskom broju Sveta kompjutera, na strani 21 je intervju  o našim studijama, sa prof. dr Ratkom Obradovićem.  

 

 

 

Alternativa samoukosti

Diplomirani ste srednjoškolac koji obožava računarsku grafiku i animaciju? Želeli biste da svoju strast studirate u Srbiji?

 

Hteli biste da nakon studija bez problema nađete posao u struci, ali opravdano zazirete od pojedinih privatnih visokoobrazovnih ustanova sumnjivih reputacija i bez međunarodnog ranga i kredibiliteta na bilo kojoj skali? Najbolja alternativa amaterizmu i samoukosti je Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu, koji, jedinstveno u Srbiji, nudi studijski program „Animacija u inženjerstvu” i zvanje diplomiranog inženjera računarske grafike. FTN je državni fakultet na kome se diplome i zvanja ne prodaju za novac, već zahtevaju dugotrajno i bolno, ali zabavno i ispunjavajuće „grejanje stolice”.

...

 

Izvor: http://www.sk.rs/2017/10/skds01.html

 

Projekat studenata FTN-a u finalu

Naši studenti, Tamara Delić, Tijana Trifunović, Dina Denić, Maša Stričević i Nikolina Bućan učestvuju u takmičenju koje organizuje firma Devoteam. Učestvuje pet država (Luksemburg, Nemačka, Francuska, Holandija i Srbija), a pobednik će biti tim sa najboljim projektom na temu kako tehnologija može da pomogne osobama sa invaliditetom. Pobednički tim će osovojiti put u Las Vegas na CES, konferenciju inovacija u oblasti tehnologije, i priliku da u potpunosti razvije svoju ideju. Naš tim je ušao u finale, i trenutno je u toku glasanje za najbolji projekat,

Na sledećem linku videćete opis našeg projekta SignVoice kao i prezentaciju projekta u obliku animacije. Na dnu stranice postoji dugme za glasanje preko Gmaila, dugme za glasanje preko Facebook-a iz nekog razloga nije u funkciji.
Glasanje traje do 12.12. i možete da glasate svaki dan po jednom (potrebno je da prođe bar 24h).
 
 
Srdačan pozdrav i hvala na podršci unapred!